Workshops & verhuur

Workshops
Wil je leren haken of breien? Of wil je een leuke techniek of een speciaal project onder de knie krijgen? Bij Haakvrouw kun je bijna elke week workshops volgen voor beginners of meer ervaren haaksters/breisters.

Kosten: 25 euro per persoon *, inclusief koffie, thee, lekkers, garen & gerei. * Tenzij anders aangegeven.

De vaste workshopavond is op vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur. Check de agenda voor de planning. Je kunt je inschrijven voor een workshop via het inschrijfformulier op de contactpagina.

Met een groep of een kinderfeestje
Het is ook mogelijk om een speciale workshopmiddag of -avond te boeken.  Dit kan vanaf 4 personen.

Een kinderfeestje houden? In samenwerking met Lovelinn viert je dochter een superpartijtje! We maken (naam)armbandjes en versieren een cakeje. Kosten: 7,50 euro per kind.
Duur: 1 uur.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@haakvrouw.nl. Op elk dagdeel beschikbaar.


Huur de workshopruimte!
Wil je graag een workshop geven op een supergezellige, knusse plek? Onze sfeervolle workshopruimte is te huur! Aan de tafel kun je tien personen kwijt. Ook vergaderingen of bijeenkomsten worden een feestje bij Haakvrouw.

Alle faciliteiten voor een succesvolle workshop of vergadering zijn aanwezig: WiFi, keuken, toiletten. Gratis parkeren voor de deur!

Tarieven:

  • Tot 5 personen (€ 55 per dagdeel, € 45 per avond excl. btw, incl. koffie & thee met wat lekkers).
  • Tot 10 personen (€ 75 per dagdeel, € 60 per avond excl. btw, incl. koffie & thee met wat lekkers).

In het weekend gelden dezelfde tarieven.

Reserveren kan via een mailtje op info@haakvrouw.nl of via het contactformulier.