Workshops & nieuws

Nieuws

Naalden1_smallHAAKVROUW BOEK  ~ In oktober kunnen we het eerste boek van Haakvrouw verwachten. Preorder ‘m alvast HIER en ontvang ‘m als eerste! In de voorverkoop krijg je €2,50 korting.

VERZENDKOSTEN  ~   Online verzenden we vanaf nu al vanaf €30 gratis! (binnenland). 

TROPENROOSTER ~   In de zomer is de winkel helaas niet bestand tegen tropische temperaturen (30 graden +) en moeten we soms een tropenrooster aanhouden. Houd de sociale media in de gaten wanneer we dit doen.

COVID-19 ~   Helaas kunnen het haakcafé en de workshops voorlopig niet doorgaan, om de veiligheidsmaatregelen m.b.t. COVID-19 in acht te nemen. Houd de sociale media in de gaten voor het laatste nieuws. De winkel is wel open zolang de omstandigheden dit toestaan.

HAAKVROUW REGENBOOGTRUI Een fijn en easy haakpakket om vrolijk van te worden! Maten 86-XXL, kies uit vele kleuren. Ook prima te maken als beginnende haakster!  Alle info vind je in de webshop.

  

______________________________________
IN DE MEDIA!

BOBBI ~ Bobbi Eden signeerde in december 2017 haar boek bij Haakvrouw. Check de fotoreportage HIER
TV-REPORTAGE ~ Haakvrouw was op tv bij ‘Geloof en een Hoop Liefde’ Kijk HIER de aflevering terug
VOLG! ~ Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Facebook

Dit kun je doen bij Haakvrouw!

Workshops
Haakvrouw geeft met enige regelmaat leerzame en gezellige workshops voor beginners en gevorderden. Leer haken, sokken breien, macrameeën etc. etc.. 

Lesgeld is altijd inclusief al het materiaal & gerei dat je mag houden. Je hoeft niets mee te nemen. Koffie, thee, lekkers inbegrepen. We bieden er ook vaak een lunch bij aan. Aanmelden kan via het inschrijfformulier

Bekijk de agenda onderaan deze pagina voor de planning.

Haakcafé Medemblik 
Dé plek in West-Friesland waar je andere haaksters of breisters ontmoet en even de week doorneemt, elke vrijdag van 10 tot 12 uur. Doe inspiratie op bij de andere bezoekers of kom alleen even gezellig kletsen. Dat mag allemaal!

Entree 5 euro, incl. koffie, thee en lekkers. Je komst is zonder enkele verplichtingen. Neem je eigen project mee of schaf ter plekke iets aan.
Adres: Bagijnhof 20 in Medemblik (winkel Haakvrouw).
Er zijn ook haakcafé-strippenkaarten te koop. 10 x entree voor €40.

Agenda

Elke vrijdag van 10.00-12.00 haak- en breicafé. Vrije inloop. DE ACTIVITEITEN BIJ HAAKVROUW ZIJN I.V.M. COVID-19 VOORLOPIG UITGESTELD
Voor workshops: schrijf je in via het inschrijfformulier.
* = beetje haak – of brei-ervaring gewenst

DatumTijdActiviteit
 

 

 

Info over de workshops: 

 • Haken beginners: je leert in 2 uur de basis van het haken. 
  We haken een proeflapje. (€25)
 • Tunisch haken: je leert in 2 uur Tunisch haken, met de lange haaknaald. We haken een pannenlap. * (€25)
 • Breien beginners. In twee uur leer je recht & averecht breien, opzetten, afkanten en afhechten. Dit doen we op de continentale manier, een breimethode die in de Scandinavische landen wordt gebruikt, sneller werkt en niet belastend is voor je schouders. We beginnen met een sjaal, die je thuis af kunt maken. (€35)
 • Sokken breien met Willemijn. We maken een babysok en leren alle tips & tricks (€49). *
 • Wol verven met Willemijn. Creëer je eigen unieke garen door een streng wol te verven met levensmiddelenkleurstof.
  Incl lunch (€39).
 • Macramé, inclusief lunch. Knopen, knopen, knopen! We macrameeën een wand- of plantenhanger (€39).
 • Tapestry haken: door het gebruik van twee of meer draden tegelijk is het mogelijk figuren als stippen, driehoekjes of strepen in je haakwerk te creëren.* (€25)
 • Omslagdoek & patroon lezen. Kan je haken, maar heb je moeite met het lezen van patronen & diagrammen? Ik help je, terwijl je een schitterende omslagdoek haakt! (€39)  *